PARP Traject via EasyParp

De Verzekeringsanalyse is gespecialiseerd in het schrijven en ontwikkelen van een product approval proces (PAR) en een product approval report (PAR) Schade, Inkomen en Leven conform de initiatie van het verbond van verzekeraars en het keurmerk verzekeren. In het kader van klant belang centraal hebben wij veel ervaring met het schrijven van deze documentatie en het gehele proces hier om heen.

Wij kunnen deze documenten voor u ontwikkelen, schrijven alsmede het beheer hiervan voor u uitvoeren. Ook het uitvoeren van de audits, alsmede het aanvullen middels addenda, kunt u door De Verzekeringsanalyse laten doen. Uw voordeel is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van uw PAR documenten en u volledig voldoet aan de wetgeving van DNB en de AFM.

Referenties bij diverse verzekeraars zijn op aanvraag beschikbaar. Daarnaast kunt u alle informatie vinden op onze website:

www.easyparp.nl

Indien u interesse heeft, komen wij graag bij u langs om van gedachten te wisselen.

Eget tristique augue

Hoe werkt een verzekeringsanalyse?
Een verzekeringsanalyse in slechts 5 stappen.

Vrijblijvend Intakegesprek

In deze fase wordt bepaald wat de consultant van De Verzekeringsanalyse voor uw organisatie kan betekenen.

Inventarisatie 

In deze fase inventariseert en verzamelt De Verzekeringsanalyse al uw bedrijfsgegevens of gegevens van de opdracht.

Analyse van de data

In deze fase worden uw risico's in kaart gebracht en kunnen wij een voorwaardenvergelijking voor u opstellen alsmede de data analyseren.

Advies

In deze fase bekijkt de consultant van De Verzekeringsanalyse binnen uw organisatie, waar de oplossingen en verbeterpunten liggen ten aanzien van uw huidige situatie. Tevens worden in deze fase passende verbeter voorstellen kenbaar gemaakt en eventueel geadviseerd wat voor u het beste is. 

Beheer

Nadat er een rapport is opgeleverd maken wij afspraken over uw toekomstige beleid op het gebied van verzekeringsproducten.

De Verzekeringsanalyse BV

Kantoor Amsterdam:
Emmy Andriessestraat 454
1087 NE Amsterdam

Kantoor Rotterdam:
Jupiterstraat 202
3054 WH Rotterdam

T +31 (0)87 784 7017
F +31 (0)84 867 7027
E 

KVK 24442178
AFM 12018295
AANSLUITNUMMER KIFID 300.013272