Uw team

Het team van De Verzekeringsanalyse BV bestaat uit hoogopgeleide (minimaal HBO-nivo) en gekwalificeerde consultants op het gebied van risicobeheer, productontwikkeling, pensioen en interim-management. 

Een van onze consultants is Minke Verberk. Na haar studie Master Verzekeringskunde (MSc) aan de Universiteit van Amsterdam en Bank - en Verzekeringen aan de HES (BBA) in Rotterdam heeft zij de afgelopen 12 jaar ruime ervaring en onderzoek opgedaan in productontwikkeling  en implementatie van nieuwe verzekeringsproducten (PAR/PAP), ontwikkeling van (Internationale) polisvoorwaarden voor Nederlandse verzekeraars alsmede de inrichting/implementatie van een volmachtstructuur in een nieuwe (internet ontsloten) doelsysteem van een groot volmachtkantoor. 

"Mijn kracht ligt in het hebben van een helikopterview, inzake het analyseren en doorgronden van alle processen binnen een bedrijf, waar met name de klant centraal staat. Denk hierbij aan: marketing, financieel, risico, legal, bedrijfsprocessen en de operationele uitvoering", aldus Minke Verberk," wij gaan door waar andere consultants stoppen". 

Daarnaast heeft De Verzekeringsanalyse BV in de rol van consulant de afgelopen vijf jaar diverse interim opdrachten bij verzekeraars tot een goed resultaat geleid. Met name productontwikkeling en beheer staan hoog op de agenda binnen ons bedrijf.

 

 

>

Eget tristique augue

Hoe werkt een verzekeringsanalyse?
Een verzekeringsanalyse in slechts 5 stappen.

Vrijblijvend Intakegesprek

In deze fase wordt bepaald wat de consultant van De Verzekeringsanalyse voor uw organisatie kan betekenen.

Inventarisatie 

In deze fase inventariseert en verzamelt De Verzekeringsanalyse al uw bedrijfsgegevens of gegevens van de opdracht.

Analyse van de data

In deze fase worden uw risico's in kaart gebracht en kunnen wij een voorwaardenvergelijking voor u opstellen alsmede de data analyseren.

Advies

In deze fase bekijkt de consultant van De Verzekeringsanalyse binnen uw organisatie, waar de oplossingen en verbeterpunten liggen ten aanzien van uw huidige situatie. Tevens worden in deze fase passende verbeter voorstellen kenbaar gemaakt en eventueel geadviseerd wat voor u het beste is. 

Beheer

Nadat er een rapport is opgeleverd maken wij afspraken over uw toekomstige beleid op het gebied van verzekeringsproducten.

De Verzekeringsanalyse BV

Kantoor Amsterdam:
Emmy Andriessestraat 454
1087 NE Amsterdam

Kantoor Rotterdam:
Jupiterstraat 202
3054 WH Rotterdam

T +31 (0)87 784 7017
F +31 (0)84 867 7027
E 

KVK 24442178
AFM 12018295
AANSLUITNUMMER KIFID 300.013272